Nivea Skin Sensation set cadou VI.

Nivea Skin Sensation set cadou VI.
Nivea Skin Sensation set cadou VI.

Cod: NIV04730 | Acest produs este momentan indisponibil

Deep Moisture Serum lapte de corp intens hrănitor 250 ml + Protect & Care spray anti-perspirant 150 ml + Creme crema universala 30 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul brands20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Nivea Skin Sensation
Caracteristici

Setul conține:

  • Deep Moisture Serum lapte de corp intens hrănitor 250 ml
  • Protect & Care spray anti-perspirant 150 ml
  • Creme crema universala 30 ml

Caracteristici:

  • o rutină completă pentru îngrijirea zilnică
  • pentru hidratare intensă
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
ten uscată, pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou
Substanțe active
ulei de migdale

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Skin Sensation