Nivea Q10 Plus

ulei pentru fermitate pentru toate tipurile de piele

4×
Nivea Q10 Plus ulei pentru fermitate pentru toate tipurile de piele
Nivea Q10 Plus ulei pentru fermitate pentru toate tipurile de piele
200 ml

Cod: NIV0389 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.

Descrierea produsului Nivea Q10 Plus

Descriere:
Uleiul de corp pentru fermitate Nivea Q10 Plus netezeste pielea si da fermitate. Contine coenzima Q10, ulei de avocado si ulei de macadamia, cu rol in regenerarea celulara si imbunatatirea aspectului pielii. 
Deja dupa primele doua saptamani, rezultatele sunt vizibile.

Efecte:

  • netezeste
  • da fermitate
  • regenereaza celulele din piele
  • imbunatateste aspectul pielii
  • reduce vergeturile

Compozitie:

  • coenzima Q10, ulei de avocado, ulei de nuci de macadamia

Tipul de piele:
Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Cum se aplica:
Se aplica de doua ori pe zi in zonele cu probleme (stomac, fese, coapse, sani) prin miscari circulare. A nu se aplica pe pielea uda.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ulei
combinație de uleiuri

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.