Nivea Q10 Plusgel pentru fermitate anti celulita

Nivea Q10 Plus gel pentru fermitate anti celulita
Nivea Q10 Plus gel pentru fermitate anti celulita
200 ml

Cod: NIV0227 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul 15robody în coșul de cumpărături și vă oferim 15% reducere la toate produsele pentru îngrijirea corpului.
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Nivea Q10 Plus
Caracteristici

Gelul de corp Nivea Q10 Plus îngrijește pielea întregului corp, are efect de lifting și induce o senzație de confort.

Caracteristici:

  • efect de fermitate
  • ajută la reducerea semnelor celulitei
  • previne formarea suplimentară a celulitei
  • se absoarbe rapid

Cum se utilizează:
Se aplică zilnic o cantitate adecvată de gel, pe porțiunile care trebuie modelate (coapse, șolduri, abdomen, brațe). Se masează ușor. Se utilizează în mod regulat.

Caracteristici

Consistență
cremă gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Q10 Plus