Nivea Protect & Care

set cosmetice I.

Nivea Protect & Care set cosmetice I.
Nivea Protect & Care set cosmetice I.
Lichidare de stoc
48RON

Economisiți 35%
31RON

Cod: NIV03139 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Body Milk 250 ml + Protect & Care Anti-Perspirant 150 ml + Creme 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.07.2019
Ridicare personală
joi 25.07.2019
Nivea Protect & Care
| 31RON

Caracteristici

Când se utilizează
ziua
Efect
Hidratare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.