Nivea Men Sensitive Cool set cadou (pentru barbati)

Nivea Men Sensitive Cool set cadou (pentru barbati)
Nivea Men Sensitive Cool set cadou (pentru barbati)

Cod: NIV04946 | Acest produs este momentan indisponibil

balsam după bărbierit 100 ml + gel pentru bărbierit 200 ml + deodorant roll-on antiperspirant 500 ml + balsam de buze 4,8 g

Descriere Nivea Men Sensitive Cool
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Nivea Men Sensitive Cool. Astfel, rutina bărbieritului și îngrijirea ulterioară se transformă într-o experiență plăcută pentru orice bărbat modern.

Setul conține:

  • balsam după bărbierit 100 ml
  • gel pentru bărbierit 200 ml
  • deodorant roll-on antiperspirant 500 ml
  • balsam de buze 4,8 g

Caracteristici:

  • un cadou perfect
  • mix de produse pentru rutina zilnică
  • bucură fiecare bărbat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Consistență
balm, gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
calmare
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Men Sensitive Cool