Nivea Men Protect & Care

set cosmetice II.

Nivea Men Protect & Care set cosmetice II.
Nivea Men Protect & Care set cosmetice II.
Nivea Men Protect & Care set cosmetice II.
Noutăți
89RON

Cod: NIV03144 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Men Protect & Care After Shave Balm 100 ml + Men Protect & Care Shaving Gel 200 ml + Men Protect & Care Anti-Perspirant 50 ml + Labello Active Care Caring Lip Balm 4,8 g + Cosmetic Bag

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
marți, 22.01.2019
Ridicare personală
marți, 22.01.2019
Nivea Men Protect & Care
| 89RON

Caracteristici

Tipul de piele
încuiat, ten sensibilă
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.