Nivea Men Deep set cadou (pentru corp)

Nivea Men Deep set cadou (pentru corp)
Nivea Men Deep set cadou (pentru corp)

Cod: NIV04952 | Acest produs este momentan indisponibil

Deep gel de dus pentru față, corp și păr 250 ml + Deep spray anti-perspirant 150 ml

Descriere Nivea Men Deep
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Nivea Men Deep , plin de produse pentru îngrijirea corpului bărbătesc. Va bucura orice bărbat modern, preocupat de aspectul său exterior.

Setul conține:

  • Deep gel de dus pentru față, corp și păr 250 ml
  • Deep spray anti-perspirant 150 ml

Caracteristici:

  • asigură pielii bărbătești o îngrijire complexă
  • un cadou perfect
  • bucură orice bărbat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Men Deep