Nivea Creme Care

set cosmetice V.

Nivea Creme Care set cosmetice V.
Nivea Creme Care set cosmetice V.
Nivea Creme Care set cosmetice V.
Reducere specială
38RON
Reducere 16%
set cosmetice V.
32RON

Cod: NIV02870 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Nourishing Body Milk 250 ml + Protect & Care antiperspirant 150 ml + Creme 30 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Nivea Creme Care
set cosmetice V. | 32RON

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

free delivery