Nivea Aqua Effect set cosmetice I.

Nivea Aqua Effect set cosmetice I.
Nivea Aqua Effect set cosmetice I.
set cosmetice I.

Cod: NIV2473 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Nivea Aqua Effect Nourishing Day Cream for Dry and Sensitive Skin 50 ml + Nourishing Regenerating Night Cream for Dry and Sensitive Skin 50 ml + Gentle Make-up Remover for Eye Area 125 ml

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, ten uscat
Efect
calmare
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Aqua Effect