Nivea Anti-Age Beauty set cadou XVII.

Nivea Anti-Age Beauty set cadou XVII.
Nivea Anti-Age Beauty set cadou XVII.

Cod: NIV04731 | Acest produs este momentan indisponibil

apa cu particule micele pentru piele sensibilă 200 ml + cremă de zi pentru contur și fermitate 50 ml + crema de noapte pentru fermitate 50 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul brands20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Nivea Anti-Age Beauty
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Nivea Anti-Age Beauty vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • apa cu particule micele pentru piele sensibilă 200 ml
  • cremă de zi pentru contur și fermitate 50 ml
  • crema de noapte pentru fermitate 50 ml

Caracteristici:

  • pentru îngrijirea completă a tenului
  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, riduri și ten matur
Efect
curățare, anti-age
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Anti-Age Beauty