Nioxin 3D Experct Care spumă de păr pentru protecția culorii

Nioxin 3D Experct Care spumă de păr pentru protecția culorii
Nioxin 3D Experct Care spumă de păr pentru protecția culorii
150 ml

Cod: NIO02234 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Nioxin 3D Experct Care
Caracteristici

Tratamentul fără clătire Nioxin 3D Experct Care oferă părului spălat toate cele necesare.

Caracteristici:

  • îmbunătățește calitatea și structura părului
  • împiedică ruperea părului
  • îmbunătățește intensitatea culorii

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Nu se clătește.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipuri de păr
par vopsit
Efect
Protecția culorii, Prevenirea despicării vârfurilor
Tipul scalpului
scalp sensibil, toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr fragil, cu vârfurile despicate, Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Nioxin

Brandul american Nioxin a fost fondat in 1987 de catre Eva Graham Nioxin, care, la scurt timp dupa ce a dat nastere primului ei copil, a inceput sa se confrunte cu probleme ale caderii parului. Astfel, a devenit interesata de posibilele tratamente impotriva alopeciei. Colaborand cu experti in domeniu si dermatologisti, aceasta a reusit sa dezvolte noi produse care combat caderea parului. Pana atunci, cei care se confruntau cu astfel de probleme, aveau prea putine optiuni. Si nu a luat mult timp pentru ca laboratoarele de cercetare Nioxin sa inregistreze succes pe acest segment de piata.

Nu este un secret faptul ca lupta impotriva caderii parului este una dificila. Depistata la timp, alopecia poate fi tratata. Iar produsele Nioxin chiar reusesc sa reduca semnificativ simptomele alopeciei. Mai mult de 70% dintre respondentii unui sondaj realizat de Nioxin, au observat o imbunatatire inca din prima luna de la utilizare.

Produsele Nioxin sunt impartite in 3 categorii: Hair thinning System Kits (cuprinde in prezent un total de sase pachete de produse pentru diferite tipuri de par), Scalp Renew sunt produse pentru un scalp sanatos) si Intensive Treatment (pentru rezolvarea unor probleme/afectiuni specifice).

Produsele cosmetice Nioxin au triumfat in mod repetat in cadrul ceremoniei Stylist Choice Award, fiind printre preferatele profesionistilor in hair styling. Au un factor de protectie solara 15 si un pH de 5 pana la 7.5.

Marca Nioxin marca se adreseaza tuturor persoanelor care sufera de alopecie sau isi doresc un par sanatos si frumos cu produse de calitate.

Rating Nioxin 3D Experct Care