Nina RicciNina set cadou II. pentru femei

Nina Ricci Nina set cadou II. pentru femei
Nina Ricci Nina set cadou II. pentru femei
Nou
Livrare gratuită
379RON

379,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NIN01649 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Toilette 80 ml + lip gloss 2,5 g

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Nina Ricci Nina
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Nina Ricci Nina , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • design de lux
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Toilette 80 ml
  • lip gloss 2,5 g

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci Nina