Nina Ricci L'Extase

gel de dus pentru femei 200 ml

1×
Nina Ricci L'Extase gel de dus pentru femei 200 ml
gel de dus pentru femei 200 ml

Cod: NIN0545 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Nina Ricci L'Extase
gel de dus pentru femei 200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Nina Ricci L'Extase

Gelul de duș Nina Ricci L'Extase L'Extase completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci L'Extase

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală