Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses Eau de Parfum pentru femei

3×
Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses Eau de Parfum pentru femei
Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: NIN0694 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses
Compoziție

Cedați tentațiilor din visele dvs. secrete. Apa de parfum pentru femei Nina Ricci L‘Extase Caresse de Roses vă insuflă emoții senzuale, imediat ce se contopește perfect cu pielea. Parfumul devine bijuteria corpului dvs. gol și noua dvs. dependență olfactivă.

  • un parfum floral, cu aromă dominantă de trandafiri
  • parfumul este o creație Francis Kurkdjian
  • continuă stilul parfumului Nina Ricci L'Extase Caresse

Compoziția parfumului
Simțurile dvs. vor fi răsfățate, încă din primul moment, de un buchet mare de flori. Veți fi cucerită de combinația de trandafiri bulgărești și turcești, cu violete delicate și ultra-feminina floare de bujor. Concertul floral este desăvârșit de picanteria catifelată a tonurilor de mosc.

Povestea parfumului
Parfumul Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses descinde din caracterul erotic al apei de parfum Nina Ricci L'Extase Caresse. Deși este considerat o variantă lejeră, debordează de o senzualitate intensă.

Flaconul exhibă și el nuanțe mai deschise, sugerând o combinație parfumată mai discretă. Decorațiunile aurii îi dau aspectul unei bijuterii, amplificând personalitatea acestui remarcabil parfum floral.

Compoziție

Compozitie
bujor, trandafir turcesc, trandafir bulgaresc, violeta, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses3