Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman

eau de toilette pentru femei 100 ml

Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman eau de toilette pentru femei 100 ml
Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: NIN0179 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice prafum Nina Ricci și vă oferim cadou o geantă de cosmetice elegantă. Lăsați-vă încântate de feminitatea și rafinamentul parfumurilor de la Nina Ricci.
Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman
100 ml

Descriere parfum Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman

Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman EAU de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum floral
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Nina Ricci

Creațiile designerului de modă Nina Ricci sunt feminine, rafinate și minimaliste. Casa ei de modă haute couture decorează Parisul din 1932, iar creațiile perfect croite, din materiale exclusive, înfrumusețează pariziencele. La scurt timp, Nina Ricci, împreună cu fiul său au extins colecția cu parfumurile Nina Ricci, care sunt și astăzi o parte esențială a acestui brand francez.

Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L'Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului. Popularitatea sa a contribuit la consolidarea succesului internațional al casei de modă, rămânând până astăzi o sursă de inspirație nesfârșită, atât pentru întreaga sa creație, cât și pentru alte parfumuri Nina Ricci.

Rating Nina Ricci L'Air du Temps Par Olivia Putman

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!