Ai ales

  • Parfum
  • Niche

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Sortare după recomandare Ordonare după preț Cele mai vândute

12 3 51

12 3 4 5 51 Vezi mai multe

Ce este atât de fascinant și de unic la parfumurile de nișă?

Ingrediente rare, inedite compoziții parfumate și un proces de producție foarte complicat. Acestea sunt caracteristicile parfumurilor de nișă, unice, din afara curentului mainstream.  

Crearea unui parfum de nișă este opera unor adevărați artiști, care nu se tem de combinații neconvenționale și de tonuri neobișnuite. Parfumurile de nișă sunt create adesea în mici parfumerii, urmând procese foarte complicate. Se pune accent cu precădere pe ingredientele rare, provenite din multe colțuri ale lumii. Întâlnești, de exemplu, prețiosul trandafir de Damasc, esențe de pietre prețioase sau oud din Laos. Acestea sunt adăugate la parfumuri, în forma lor cea mai pură.

 

Parfumurile de nișă sunt compoziții originale, apreciate chiar și de cei mai pretențioși cunoscători, precum și de toți iubitorii tonurilor rare și exotice. Descoperă lumea fascinantă a aromelor cu personalitate. La noi găsești cele mai bune parfumuri de nișă pentru femei, pentru bărbați și unisex, de la branduri renumite, cum ar fi Amouage, Montale, Annick Goutal sau Creed

întregul text ascundeți textul