NeutrogenaHydro Boost® Face Servetele umede facial

7×
Neutrogena Hydro Boost® Face Servetele umede facial
Neutrogena Hydro Boost® Face Servetele umede facial
25 buc
18RON

0,72RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: NEU03171 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 25.09.2021

Descriere Neutrogena Hydro Boost® Face
Caracteristici

Practice, eficiente și delicate cu tenul. Așa sunt șervețelele umede pentru curățarea feței, Neutrogena Hydro Boost® Face, care îndepărtează imediat de pe fața dvs. toată murdăria, machiajul, chiar și rimelul rezistent la apă. În plus, hidratează tenul și îl lasă frumos și neted.

Datorită ambalajului practic, sunt excelente și pentru călătorii. Nu trebuie să cărați cu dvs. demachiante și dischete cosmetice; un pachet de șervețele umede este suficient și economisește spațiu în bagaj.

Caracteristici:

  • debarasează tenul de impurități și de machiaj
  • șterge chiar și rimelul rezistent la apă
  • lasă tenul fin la atingere
  • hidratează tenul
  • nu irită nici chiar tenul sensibil
  • ideale în călătorii

Ingrediente:

  • acid hialuronic - asigură hidratarea pielii

Aplicare:
Despăturiți șervețelul și ștergeți delicat cu el fața și pleoapele. Clătirea nu este necesară.

Caracteristici

Consistență
servetele pentru curatare
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, curățare

Despre brand Neutrogena

De aproape un secol, Neutrogena oferă produse eficiente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Istoria brandului datează din anul 1930, când Manny Stolaroff a început să furnizeze produse saloanelor de frumusețe. Momentul crucial a venit în 1954, când a aflat despre proprietățile săpunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Săpunul nu irita pielea și se spăla ușor. Stolaroff a fost atât de fascinat de produs, încât a început să-l distribuie sub numele de Neutrogena.

Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. În anii 60, a fondat compania Neutrogena, următorul reper major fiind brevetarea Rețetei Norvegiene, o compoziție unică, care să răspundă cerințelor pielii expuse celor mai vitrege condiții climatice.

Astăzi, printre produsele emblematice ale brandului se numără nu numai colecția Neutrogena Visibly Renew cu Rețeta Norvegiană, ci și gama de îngrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru mâini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active și colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflectă fidel cerințele pielii și asigură îngrijirea sa eficientă.

Rating Neutrogena Hydro Boost® Face6