Nature Box Avocado set cadou (pentru păr)

Nature Box Avocado set cadou (pentru păr)
Nature Box Avocado set cadou (pentru păr)

Cod: NBO02951 | Acest produs este momentan indisponibil

Sampon de restaurare in profunzime 385 ml + balsam pentru restaurare adanca 385 ml

Descriere Nature Box Avocado
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un perfect set cosmetic Nature Box Avocado . Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Sampon de restaurare in profunzime 385 ml
  • balsam pentru restaurare adanca 385 ml

Caracteristici:

  • pentru un păr cu aspect natural și sănătos
  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr fragil, cu vârfurile despicate

Despre brand Nature Box

Descoperiți frumusețea naturii, cu tratamentele cosmetice Nature Box. Brandul se mândrește cu formule perfect echilibrate, fără compuși chimici nocivi, și cu ingrediente naturale, de la micii fermieri locali. Și asta deoarece, atunci când pielea dumneavoastră se simte bine, și dvs. sunteți plin de bună dispoziție, ceea ce, pentru Nature Box, contează.

Produsele Nature Box au o formulă pur vegetală, îmbogățită cu ingrediente naturale atent selectate, în special uleiuri presate la rece. Acestea reprezintă cel mai bun lucru pe care îl puteți oferii pielii. Mai mult, produsele nu conțin sulfați, silicon sau coloranți artificiali, iar ambalajul provine din materii prime parțial reciclate. Pentru Nature Box, planeta este la fel de importantă ca și pentru dumneavoastră.

Tratamentele pentru piele și păr sunt disponibile în numeroase game, îmbogățite cu diverse uleiuri prețioase. Șamponul Nature Box conține, de exemplu, ulei de migdale sau de cocos, cu efect benefic nu doar pentru păr, ci și pentru scalp. Iar masca Nature Box cu ulei de rodie este perfectă pentru protejarea culorii părului. Gamele pentru îngrijirea corpului mai cuprind, în afară de geluri de duș și loțiuni de corp, și exfoliante Nature Box cu uleiuri de caise sau de avocado.

Rating Nature Box Avocado