Natura SibericaNatural Siberian Siberian Pearl pastă de dinți de albire pentru respirație proaspătă

2×
Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl pastă de dinți de albire pentru respirație proaspătă
Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl pastă de dinți de albire pentru respirație proaspătă
100 g
28RON

28,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: NTR03012 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl
Caracteristici

Pasta de dinți Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl este destinată albirii delicate a dinților. Elimină eficient pigmentarea nedorită a dinților, prin folosirea sa regulată obținându-se un zâmbet strălucitor.

Caracteristici:

  • garantează protecția smalțului dentar
  • lasă în gură o senzație de prospețime și de curățenie
  • are un ușor efect de albire

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. Mai întâi se curăță bine dinții, timp de cel puțin 2 minute.

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Natura Siberica

Brandul rusesc Natura Siberica este specializat în fabricarea şi vânzarea unor produse cosmetice organice. Bogata sa ofertă include zeci de produse de înaltă calitate, pentru clienţii de toate vârstele.
Toate produsele brandului Natura Siberica sunt inspirate de natura sălbatică din Siberia şi din Orientul Îndepărtat. În compoziţia acestora poate fi găsit, de exemplu, nalbă mare (caudat amarant), trifoi dulce alb, balsam, nalbă şi alte diverse ierburi interesante. Multe dintre acestea sunt cultivate de Natura Siberica la propria lor fermă - prima de acest gen din Rusia.
Natura Siberica pune un mare accent pe cercetare şi pe dezvoltare. Interesant este faptul că societatea organizează în mod regulat expediţii de aventură, al căror scop principal este de a căuta ingrediente noi. În plus, colaborează cu diverse institute ştiinţifice şi organisme profesionale.
Cosmeticele Natura Siberica sunt eficiente, ecologice şi, nu în ultimul rând, accesibile financiar. Unicitatea acestora este confirmată şi de numeroasele premii prestigioase şi certificate primite de-a lungul anilor. Brandul Natura Siberica îi va interesa pe toţi cei care caută produse cosmetice de calitate, la preţuri rezonabile.  

Rating Natura Siberica Natural Siberian Siberian Pearl2