Natura Siberica For Men Only lotiune tonica facial

Natura Siberica For Men Only lotiune tonica facial
Natura Siberica For Men Only lotiune tonica facial
50 ml
41RON

82,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NTR02977 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 12.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 12.05.2021

Descriere Natura Siberica For Men Only
Caracteristici

În fiecare dimineață, tratamentul facial Natura Siberica For Men Only oferă feței toată îngrijirea necesară pentru întreaga zi.

Caracteristici:

  • produsul este creat special pentru nevoile pielii bărbătești
  • regenerează și revitalizează
  • se aplică ușor și se absoarbe rapid
  • reface aspectul tineresc al tenului

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața curată și pe gât și se masează cu mișcări circulare. Nu se clătește. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
Cu Panthenol

Despre brand Natura Siberica

Brandul rusesc Natura Siberica este specializat în fabricarea şi vânzarea unor produse cosmetice organice. Bogata sa ofertă include zeci de produse de înaltă calitate, pentru clienţii de toate vârstele.
Toate produsele brandului Natura Siberica sunt inspirate de natura sălbatică din Siberia şi din Orientul Îndepărtat. În compoziţia acestora poate fi găsit, de exemplu, nalbă mare (caudat amarant), trifoi dulce alb, balsam, nalbă şi alte diverse ierburi interesante. Multe dintre acestea sunt cultivate de Natura Siberica la propria lor fermă - prima de acest gen din Rusia.
Natura Siberica pune un mare accent pe cercetare şi pe dezvoltare. Interesant este faptul că societatea organizează în mod regulat expediţii de aventură, al căror scop principal este de a căuta ingrediente noi. În plus, colaborează cu diverse institute ştiinţifice şi organisme profesionale.
Cosmeticele Natura Siberica sunt eficiente, ecologice şi, nu în ultimul rând, accesibile financiar. Unicitatea acestora este confirmată şi de numeroasele premii prestigioase şi certificate primite de-a lungul anilor. Brandul Natura Siberica îi va interesa pe toţi cei care caută produse cosmetice de calitate, la preţuri rezonabile.  

Rating Natura Siberica For Men Only