Narciso Rodriguez Narciso Poudrée set cadou VII. pentru femei

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée set cadou VII. pentru femei
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée set cadou VII. pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
371RON

Economisiți 15%
315RON

315RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ISM04711 | În stoc

Eau de Parfum 50 ml + cremă pentru duș 75 ml + lapte de corp 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 28.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Narciso Rodriguez Narciso Poudrée
Compoziție

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • cremă pentru duș 75 ml
  • lapte de corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Narciso Rodriguez

Faceți cunoștință cu Narciso Rodriguez – un designer de modă american de origine cubaneză, care a devenit celebru datorită stilului său unic în modă, inspirat de cultura americană, de cea europeană, dar și de cea cubaneză. La fel de originale precum piesele sale vestimentare sunt și parfumurile brandului său.

Narciso Rodriguez s-a născut în anul 1961 în New Jersey, unde a și studiat la școala de artă. În același timp, acesta a acumulat experiență colaborând cu multe branduri de modă diferite. Momentul de cumpănă al carierei sale a sosit în anul 1996, atunci când a creat pentru Carolyn Bessette rochia de mireasă, pentru nunta ei cu John F. Kennedy Jr. Din acest moment, numele „Narciso Rodriguez” a devenit faimos. În anul 2008, chiar Michelle Obama a îmbrăcat o creație a sa, cu ocazia sărbătoririi triumfului soțului său la alegerile prezidențiale.

Primul parfum al lui Narciso Rodriguez a apărut în anul 2003, iar, până în ziua de azi, brandul a scos câteva zeci de parfumuri. Încercați, de exemplu, apa de toaletă pentru femei, Narciso Rodriguez For Her, cu tonuri florale și chypre, parfumul Narciso Rodriguez Narciso, cu mirosul său floral-lemnos sau senzualul parfum Narciso Poudrée, cu trandafirul bulgăresc și cedrul în rolurile principale. Alegerea perfectă pentru bărbați este apa de parfum aromatică Narciso Rodriguez For Him sau parfumul Narciso Rodriguez Bleu Noir, cu un miros lemnos. Nu uitați nici de parfumurile sale celebre cu mosc, Narciso Rodriguez Pure Musc sau Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Rating Narciso Rodriguez Narciso Poudrée