Narciso RodriguezNarciso Ambrée set cadou pentru femei

Narciso Rodriguez Narciso Ambrée set cadou pentru femei
Narciso Rodriguez Narciso Ambrée set cadou pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
414RON

Economisiți 9%
373RON

5 de buc. în stoc | 373,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: NAR01735

Eau de Parfum pentru femei 50 ml + crema de corp produs parfumat 50 ml

1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Narciso Rodriguez de peste 350 RON și vă oferim cadou loțiunea de corp Narciso Rodriguez For Her la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin Narciso Rodriguez Narciso Ambrée conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau de Parfum pentru femei 50 ml
  • crema de corp produs parfumat 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Faceți cunoștință cu Narciso Rodriguez – un designer de modă american de origine cubaneză, care a devenit celebru datorită stilului său unic în modă, inspirat de cultura americană, de cea europeană, dar și de cea cubaneză. La fel de originale precum piesele sale vestimentare sunt și parfumurile brandului său.

Narciso Rodriguez s-a născut în anul 1961 în New Jersey, unde a și studiat la școala de artă. În același timp, acesta a acumulat experiență colaborând cu multe branduri de modă diferite. Momentul de cumpănă al carierei sale a sosit în anul 1996, atunci când a creat pentru Carolyn Bessette rochia de mireasă, pentru nunta ei cu John F. Kennedy Jr. Din acest moment, numele „Narciso Rodriguez” a devenit faimos. În anul 2008, chiar Michelle Obama a îmbrăcat o creație a sa, cu ocazia sărbătoririi triumfului soțului său la alegerile prezidențiale.

Primul parfum al lui Narciso Rodriguez a apărut în anul 2003, iar, până în ziua de azi, brandul a scos câteva zeci de parfumuri. Încercați, de exemplu, apa de toaletă pentru femei, Narciso Rodriguez For Her, cu tonuri florale și chypre, parfumul Narciso Rodriguez Narciso, cu mirosul său floral-lemnos sau senzualul parfum Narciso Poudrée, cu trandafirul bulgăresc și cedrul în rolurile principale. Alegerea perfectă pentru bărbați este apa de parfum aromatică Narciso Rodriguez For Him sau parfumul Narciso Rodriguez Bleu Noir, cu un miros lemnos. Nu uitați nici de parfumurile sale celebre cu mosc, Narciso Rodriguez Pure Musc sau Narciso Rodriguez Fleur Musc.