Naras Palette paleta farduri de ochi mare

22×
Naras Palette paleta farduri de ochi mare
Naras Palette paleta farduri de ochi mare
28 Color

Cod: NAS0815 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Naras Palette

Descriere:

Paleta de farduri Naras Palette este o alegere ideala pentru o combinatie infinita de culori si un makeup intotdeauna nou pentru ochi. Un total de 28 de nuante de fard pentru ochi sunt disponibile sa le amesteci cum vrei si sa te bucuri de un makeup nou si original de fiecare data. Fardurile pentru ochi Naras Palette sunt moi si rezista bine dupa aplicarea pe pleoape. Se aplica usor fie cu degetul sau cu buretele aplicator. Fardurile Naras Palette scot in evidenta forma naturala a ochiului, subliniaza contururile si iti dau un aspect sexy.

Efecte:

- se poate obtine orice combinatie din cele 28 de nuante

- subliniaza liniile si contururile ochiului

- nu sunt casante

- scoate in evidenta forma ochiului

- adera perfect pe pleoape

Despre brand Naras

p>Naras este un brand chinezesc de cosmetică decorativă, care a apărut pe piaţă în anul 2007. De atunci a câştigat mult în popularitate, mai ales datorită paletei unice de culori, cu un spectru larg de nuanţe saturate, pentru un machiaj perfect.
Cosmetica decorativă Naras iese în evidenţă prin calitate şi prin culorile intens pigmentate, care se contopesc cu pielea şi rezistă perfect întreaga zi! Nuanţele individuale sunt create în conformitate cu trendurile actuale din cosmetica decorativă.
Paletele de lux Naras vă dau posibilitatea de a vă alege în fiecare zi un alt stil de machiaj, în funcţie de îmbrăcăminte, ocazie sau dispoziţie! Astfel, machiajul dumneavoastră va fi mereu unic şi proaspăt. În plus, datorită stilului practic al paletelor, puteţi avea întotdeauna la un loc toate nuanţele preferate. Cu ajutorul cosmeticii decorative Naras veţi putea oricând şi oriunde să vă aplicaţi un machiaj ca cel din saloanele profesionale!

Rating Naras Palette22