Mustela Solaires

spray pentru dupa bronzat pentru copii

Mustela Solaires spray pentru dupa bronzat pentru copii
125 ml

Cod: MUS0819 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Mustela Solaires
125 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Mustela Solaires

Produsul Mustela Solaires îngrijește perfect pielea sensibilă a copilului, după expunerea la razele solare.

Caracteristici:

  • hidratează în profunzime
  • regenerează intens
  • lasă pielea catifelată la atingere

Ingrediente:

  • preparatul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
După bronzare, se aplică o cantitate suficientă de produs, pe pielea curată. Se întinde ușor și se lăsă să se absoarbă.

Caracteristici

Consistență
spray
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Mustela

Fondata in 1950, compania Mustela dezvolta cu succes produse farmaceutice europene pentru protectia si ingrijirea mamelor si copiilor din întreaga lume. Aceasta ofera o gama completa de produse special dezvoltate pentru a raspunde cel mai bine schimbarilor din pielea delicata a nou-nascutilor, sugarilor, copiilor si a viitoarelor mamici.
Brandul Mustela lucreaza in stransa colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pentru a oferi copiilor si mamelor cele mai sigure si mai eficiente produse pentru ingrijirea pielii. In Franta, tara de provenienta, produsele pot fi gasite in proportie de  90% in farmacii si sunt utilizate in procent de 50 %in sectiile neonatale.
Mustela a ales întotdeauna ingrediente de origine naturala, utilizand cele mai multe ingrediente active din plante.  In toate produsele sale, Mustela favorizeaza ingredientele care sunt  naturale sau de origine naturala:  produsele Mustela Bebe contin în medie 92 % ingrediente de origine naturala.  Dezvoltate în colaborare cu profesionisti din domeniul sanatatii, toate produsele Mustela sunt hipoalergenice, nu contin parabeni, fenoxietanol, ftalati sau alcool. Inainte de a fi comercializate, acestea sunt trecute sistematic prin cele mai stricte teste posibile pentru a garanta calitatea si siguranta.
Bazandu-se pe cunoasterea detaliata a pielii bebelusilor si in stransa colaborarea cu profesionisti din domeniul sanatatii, Mustela a dezvoltat o serie de produse specializate ce satisfac perfect nevoile pielii bebelusilor, incepand de la nastere . Mustela cunoaste si iubeste copiii si mamele!