Mustela Bébé set de cosmetice (pentru nou-nascuti si copii)

Mustela Bébé set de cosmetice (pentru nou-nascuti si copii)
Mustela Bébé set de cosmetice (pentru nou-nascuti si copii)

Cod: MUS01427 | Acest produs este momentan indisponibil

sampon spuma pentru nou-nascuti si copii 150 ml + crema matreata din par 40 ml

Descriere Mustela Bébé
Caracteristici

Produsul Mustela Bébé îngrijește delicat pielea copilului, conferindu-i hidratarea necesară.

Setul conține:

  • sampon spuma pentru nou-nascuti si copii 150 ml
  • crema matreata din par 40 ml

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează pielea copilului
  • hrănește pielea copilului
  • ajută funcțiile naturale ale pielii

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Mustela

Fondata in 1950, compania Mustela dezvolta cu succes produse farmaceutice europene pentru protectia si ingrijirea mamelor si copiilor din întreaga lume. Aceasta ofera o gama completa de produse special dezvoltate pentru a raspunde cel mai bine schimbarilor din pielea delicata a nou-nascutilor, sugarilor, copiilor si a viitoarelor mamici.
Brandul Mustela lucreaza in stransa colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pentru a oferi copiilor si mamelor cele mai sigure si mai eficiente produse pentru ingrijirea pielii. In Franta, tara de provenienta, produsele pot fi gasite in proportie de  90% in farmacii si sunt utilizate in procent de 50 %in sectiile neonatale.
Mustela a ales întotdeauna ingrediente de origine naturala, utilizand cele mai multe ingrediente active din plante.  In toate produsele sale, Mustela favorizeaza ingredientele care sunt  naturale sau de origine naturala:  produsele Mustela Bebe contin în medie 92 % ingrediente de origine naturala.  Dezvoltate în colaborare cu profesionisti din domeniul sanatatii, toate produsele Mustela sunt hipoalergenice, nu contin parabeni, fenoxietanol, ftalati sau alcool. Inainte de a fi comercializate, acestea sunt trecute sistematic prin cele mai stricte teste posibile pentru a garanta calitatea si siguranta.
Bazandu-se pe cunoasterea detaliata a pielii bebelusilor si in stransa colaborarea cu profesionisti din domeniul sanatatii, Mustela a dezvoltat o serie de produse specializate ce satisfac perfect nevoile pielii bebelusilor, incepand de la nastere . Mustela cunoaste si iubeste copiii si mamele!

Rating Mustela Bébé