Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber spray pentru camera

Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber spray pentru camera
Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber spray pentru camera
500 ml

Cod: MRM01789 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber
Compoziție

Odorizantul de cameră Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber parfumează minunat încăperile, cu o singură pulverizare. Datorită efectului imediat, te poți bucura de aroma plăcută oricând dorești.

Caracteristici:

  • parfum lemnos

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse. Se poate utiliza la parfumarea textilelor. Parfumurile sunt create special, astfel încât să nu păteze textilele. Sprayul este ideal pentru parfumarea spațiilor mai mici. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
trandafir, iasomie, Ylang-Ylang
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cardamom, tămâia, cihlimbar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stejar, mosc
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase

Rating Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber