Moschino Pink Fresh Couture set cadou II. pentru femei

Moschino Pink Fresh Couture set cadou II. pentru femei
Moschino Pink Fresh Couture set cadou II. pentru femei
set cadou II. pentru femei

Cod: MOS01460 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette pentru femei 100 ml + roll-on Eau de Toilette pentru femei 10 ml + lapte de corp pentru femei 100 ml + gel de duș pentru femei 100 ml

Descriere parfum Moschino Pink Fresh Couture
Compoziție

Setul conține:

  • Eau de Toilette pentru femei 100 ml
  • roll-on Eau de Toilette pentru femei 10 ml
  • lapte de corp pentru femei 100 ml
  • gel de duș pentru femei 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Moschino

Brandul italian Moschino este renumit pentru creațiile de modă jucăușe, fanteziste și colorate, cu o notă de umor și de provocare. Exact la fel sunt și parfumurile Moschino.

Franco Moschino, fondatorul brandului, a iubit întotdeauna arta, visul său inițial fiind să devină pictor. Pentru a putea plăti școlarizarea, și-a suplimentat veniturile lucrând ca grafician pentru mari reviste de modă, de unde a demarat în 1971 colaborarea sa cu Gianni Versace. Moda a devenit pasiunea sa și, în 1983, și-a fondat propriul brand, acum renumit în toată lumea. Sportivii participanți la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Torino, cântăreața Kylie Minogue în turneul Showgirl: The Greatest Hits Tour și Madonna în timpul turneului Sticky & Sweet au purtat creații Moschino.

Primul parfum Moschino – Moschino for Women – a fost lansat în anul 1987. Printre cele mai populare parfumuri ale acestui brand jucăuș se numără apa de toaletă pentru femei Moschino Funny!, Moschino I Love Love și Moschino Fresh Couture, într-un flacon amuzant, care evocă ambalajul unui produs de igienă casnică. Merită toată atenția și parfumul floral pentru femei Moschino Cheap & Chic sau apa de toaletă pentru bărbați Moschino Uomo?.

Rating Moschino Pink Fresh Couture