MontaleSteam Aoud Eau de Parfum unisex

2×
Montale Steam Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Steam Aoud Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1523 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Montale Steam Aoud
Compoziție

Pentru toți. Fără excepție. Apa de parfum unisex Montale Steam Aoud se potrivește excelent atât pentru femei, cât și pentru bărbați și vă pune în valoare personalitatea.

  • parfum oriental
  • parfum lemnos
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Compozitie
chimion, cihlimbar, tabac, agar
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Steam Aoud2