Montale Rose Elixir

spray parfumat pentru par pentru femei 100 ml

Montale Rose Elixir spray parfumat pentru par pentru femei 100 ml
Montale Rose Elixir spray parfumat pentru par pentru femei 100 ml
spray parfumat pentru par pentru femei 100 ml

Cod: MNT2173 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice parfum din brandurile Montale și Mancera cu 12% reducere. Folosiți codul promoțional mm12ro în coșul de cumpărături. Promoția nu se aplică la produsele aflate la reducere sau lichidare de stoc. Îndrăgostiți-vă de lumea parfumurilor de nișă.
Montale Rose Elixir
spray parfumat pentru par pentru femei 100 ml

Descriere parfum Montale Rose Elixir

Parfumul de păr Montale Rose Elixir completează perfect parfumul din aceeași colecție. Este complet neagresiv față de păr, așa că se poate folosi de mai multe ori în timpul zilei.

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Rose Elixir

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!