Montale Orient Extreme

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
483RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MNT1843 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi, 21.03.2019
Ridicare personală
joi, 21.03.2019
Montale Orient Extreme
100 ml | 483RON

Descriere parfum Montale Orient Extreme

Orient Extreme este un parfum unisex, oriental și lemnos, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Orient Extreme amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Bogata și senzuala apă de parfum Orient Extreme, de la Montale, vă invită la o călătorie olfactivă intimă, în îndepărtatul Orient.

În compoziția apei de parfum Orient Extreme, de la Montale, descoperim acorduri de trandafir, mușcată, iasomie, paciuli, piele, lemn de santal, mosc alb, benzoină și mirodenii. Misterioasă, de-a dreptul mistică, aroma mușcatei egiptene (geranium), îmbrăcată în note senzuale animalice, te invită la o călătorie intimă în inima sa florală, unde trandafirii și iasomia sunt minunat evidențiați de paciulia din Sumatra. Parfumul Orient Extreme lasă pe piele aroma bogată de piele, de lemn de santal de Mysore și de mosc alb.

Per ansamblu, parfumul Orient Extreme, de la Montale, care leagă fațetele calde, picante și balsamice cu trandafirii cu aspecte lemnoase și cu atingerile catifelate ale moscului, este intens, bogat, senzual, misterios și atractiv. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum cu totul excepțional, care merită toată atenția, chiar și din partea celor mai fini cunoscători.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Orient Extreme utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Pentru a-i potența intensitatea, parfumul Orient Extreme, de la Montale, este deosebit de potrivit pentru seară. Este remarcabil mai ales în lunile reci. Va cuceri iubitorii de parfumuri orientale și lemnoase, cu o notă dominantă de trandafiri. De asemenea, încercați Orient Extreme dacă apreciați adevărata calitate și vă lăsați cu plăcere purtat de parfum, într-o croazieră aromată.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Orient Extreme, de culoarea lucioasă a flaconului argintiu unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Orient Extreme, de la Montale - un parfum oriental, lemnos, intens, bogat și senzual, cu trandafirul în rolul principal.

Compoziție

Compozitie
benzoin, condimente, lemn de santal, mosc, patchouli, piele, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Orient Extreme

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!