Montale Moon Aoud Eau de Parfum unisex

1×
Montale Moon Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Moon Aoud Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1509 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Montale Moon Aoud
Compoziție

Moon Aoud, de la Montale, este un parfum unisex, oriental și lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Black Aoud oferă îndrăgitul duo de oud și trandafiri, în combinație cu alte acorduri magistral echilibrate. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Moon Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Una dintre notele centrale ale parfumului Moon Aoud, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Moon Aoud, de la Montale, cu aroma trandafirilor.

Parfumul Moon Aoud este inspirat, după cum sugerează și numele, de lună, pe care Pierre Montale o consideră de genul feminin. Parfumul Moon Aoud evocă luna, care se învăluie într-un abur alcătuit din note de trandafir, lemn de oud, șofran, piele, paciuli, vetiver, ambră și lemn de santal. Un voal feminin și luminos, care te poartă cu gândul la o eclipsă. Parfumul Moon Aoud, de la Montale, aduce un tribut lunii, cântând o serenadă puterii acesteia și luminii sale mistice, care strălucește în noapte.

Compoziția parfumului Moon Aoud, de la Montale, este complexă, profundă și cu multe fațete. Momentul magic al eclipsei este întruchipat de combinația atemporală între lemnul de oud și trandafiri, atât de tipică brandului Montale. Tonurile grele, de lemn și de trandafiri, creează un contrast magic cu notele proaspete, de trandafiri și de șofran picant. Ambra adaugă o notă de căldură. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum intens și magic, care îi oferă celui care-l folosește senzația că ar urmări o eclipsă de lună. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Moon Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Parfumul Moon Aoud este potrivit în special în sezonul rece, ca parfum de zi și de seară. Trebuie încercat de toți cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Moon Aoud, de culoarea aurie mată, cu decorații sugerând eclipsa, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Moon Aoud, de la Montale - aroma voalului care învăluie luna, înainte de eclipsă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sofran, agar, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
patchouli, vetiver, piele
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Moon Aoud1