Montale Louban Eau de Parfum esantion unisex

Montale Louban Eau de Parfum esantion unisex
Montale Louban Eau de Parfum esantion unisex
2 ml eșantion

Cod: MNT1573 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Montale Louban
Compoziție

Louban, de la Montale, este un parfum unisex oriental lemnos, cu acorduri captivante. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă uimitoarea combinație dintre lemnul prețios și trandafirii, moscul și tămâia. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Louban amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Louban este o esență somptuoasă de trandafiri turcești, combinată cu cel mai scump lemn din lume, cel de oud, un ingredient încântător, cu o aromă balsamică. Violeta învăluie această combinație în mătase, iar moscul senzual este completat de un voal de aburi de paciuli din Indonezia și de lemn de santal indian. Toate acestea creează o compoziție misterioasă, predominant lemnoasă, cu o doză mare de caracter, cu o mare diversitate și, nu în ultimul rând, cu o complexitate uluitoare. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Louban utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Louban, de la Montale, este o adevărată comoară din colecția lui Pierre Montale. Combinația de oud și trandafir, specifică brandului Montale, este completată atât de frumos de un paravan de fum de tămâie, încât întreaga compoziție devine neobișnuit de misterioasă. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum atât de original, încât nici nu poate fi clasificat.

Parfumul Louban, de la Montale, prezintă fațete orientale, lemnoase, florale, balsamice, fumurii și rășinoase și, totuși, niciunul dintre aceste aspecte nu este predominant. Compoziția apei de parfum Louban, de la Montale, face ca aceasta să poată fi folosită tot anul, deoarece în fiecare anotimp excelează altfel. Iarna vă încălzesc tonurile calde de lemn, vara vă răsfață trandafirii, primăvara violetele, iar toamna Louban se conectează la atmosfera melancolică, prin nota sa fumurie. Această apă de parfum este potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară.

Louban, de la Montale, cucerește inimile iubitorilor parfumurilor orientale, în special cu note de oud și de trandafiri. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Louban, de culoarea subtilă, roz-aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Louban, de la Montale - o capodoperă a parfumeriei orientale.

Compoziție

Compozitie
agar, lemn de santal, tamaie, frunze de violete, mosc, patchouli, trandafir
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Louban