Montale Louban

eau de parfum unisex 50 ml

Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Livrare gratuită
50 ml
353RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MNT1901 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 18.10.2018
ridicare personală
joi, 18.10.2018
Montale Louban
50 ml | 353RON

Descriere parfum Montale Louban

Louban, de la Montale, este un parfum unisex oriental lemnos, cu acorduri captivante. Această apă de parfum, creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, oferă uimitoarea combinație dintre lemnul prețios și trandafirii, moscul și tămâia. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Louban amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Louban este o esență somptuoasă de trandafiri turcești, combinată cu cel mai scump lemn din lume, cel de oud, un ingredient încântător, cu o aromă balsamică. Violeta învăluie această combinație în mătase, iar moscul senzual este completat de un voal de aburi de paciuli din Indonezia și de lemn de santal indian. Toate acestea creează o compoziție misterioasă, predominant lemnoasă, cu o doză mare de caracter, cu o mare diversitate și, nu în ultimul rând, cu o complexitate uluitoare. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Louban utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Louban, de la Montale, este o adevărată comoară din colecția lui Pierre Montale. Combinația de oud și trandafir, specifică brandului Montale, este completată atât de frumos de un paravan de fum de tămâie, încât întreaga compoziție devine neobișnuit de misterioasă. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum atât de original, încât nici nu poate fi clasificat.

Parfumul Louban, de la Montale, prezintă fațete orientale, lemnoase, florale, balsamice, fumurii și rășinoase și, totuși, niciunul dintre aceste aspecte nu este predominant. Compoziția apei de parfum Louban, de la Montale, face ca aceasta să poată fi folosită tot anul, deoarece în fiecare anotimp excelează altfel. Iarna vă încălzesc tonurile calde de lemn, vara vă răsfață trandafirii, primăvara violetele, iar toamna Louban se conectează la atmosfera melancolică, prin nota sa fumurie. Această apă de parfum este potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară.

Louban, de la Montale, cucerește inimile iubitorilor parfumurilor orientale, în special cu note de oud și de trandafiri. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Louban, de culoarea subtilă, roz-aurie a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Louban, de la Montale - o capodoperă a parfumeriei orientale.

Compoziție

Compozitie
agar, frunze de violete, lemn de santal, mosc, patchouli, tamaie, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!

Meniu