Montale Chypré Vanillé

eau de parfum unisex 100 ml

3×
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
525RON

Economisiți 19%
100 ml
427RON

Cod: MNT1498 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Montale Chypré Vanillé
100 ml | 427RON

Descriere parfum Montale Chypré Vanillé

Chypré Vanillé, de la Montale, este un parfum unisex, lemnos și balsamic, cu o notă puternică de vanilie. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, parfumul Chypré Vanillé oferă parfumul mistic al vaniliei, cu alte subtonuri originale. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Chypré Vanillé amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Parfumul Chypré Vanillé prezintă vanilia captivantă, în combinație cu un trandafir tibetan special, cu ambră și cu tămâie, pe o bază de iris, de boabe de tonka, de lemn de santal și de vetiver. Compoziția parfumului Chypré Vanillé, de la Montale, este realizată atât de magistral, încât niciunul dintre ingredientele sale nu este predominant, mirosul său incredibil dezvoltându-se armonios. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Chypré Vanillé utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Chypré Vanillé, de la Montale, este o apă de toaletă deosebită, caracterizată printr-o profunzime surprinzătoare. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum armonios, care oferă profunzime spirituală și o eleganță rafinată.

Prin compoziția sa liniștitoare și rafinată, parfumul Chypré Vanillé, de la Montale, este deosebit de potrivit pentru lunile mai reci. Rafinamentul său îl recomandă atât ziua, cât și seara. Minunata aromă de tip chypre și vanilată îi va cuceri iubitorii tonurilor de vanilie, într-o compoziție unică, caracterizată prin meditație, eleganță și spiritualitate. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Chypré Vanillé, de culoarea lucioasă, albastru închis, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Chypré Vanillé, de la Montale - o capodoperă parfumată plină de liniște, de profunzime și de eleganță.

Compoziție

Note varf
trandafir
Note inima
cihlimbar, tamaie, vanilie
Note baza
lemn de santal, tonka, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Chypré Vanillé

Adaugă o nouă recenzie

5.0
3 Evaluare
2
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală