MontaleBoisé Vanillé Eau de Parfum pentru femei

Montale Boisé Vanillé Eau de Parfum pentru femei
Montale Boisé Vanillé Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: MNT1496 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Profitați de livrarea gratuită la sutele de parfumuri bestseller selectate.

Descriere Montale Boisé Vanillé
Compoziție

Boisé Vanilié, de la Montale, este un parfum oriental de vanilie, pentru femei. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Boisé Vanilié ne prezintă un parfum unic și complex, într-o interpretare lemnoasă și picantă a vaniliei. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Boisé Vanilié amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Compoziția apei de parfum Boisé Vanilié constă în acorduri de lămâie, bergamotă, lavandă, mușcată, cedru, iris, paciuli, boabe de tonka, piper și, desigur, vanilie.  Per ansamblu, aroma totală - care plasează o minunată notă de vanilie într-o compoziție cu aspecte picante, proaspete, aromatice, lemnoase și citrice - este profundă și atrăgătoare. Inima florală și baza de paciuli și de fasole tonka îi conferă apei de parfum Boisé Vanilié armonie și senzualitate.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum construit în jurul vaniliei, cu dulceața diminuată de citrice și în contrast uimitor cu mirodeniile și cu notele lemnoase. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Boisé Vanilié utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Parfumul Boisé Vanilié se poate folosi atât ziua, cât și seara, pe tot parcursul anului. Se va bucura de preferința femeilor care apreciază aroma de vanilie, mai ales în stil oriental. Va fi îndrăgit, de asemenea, de toți cei care apreciază combinația între calitate și originalitate. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Boisé Vanilié, de culoarea neagră, lucioasă și elegantă a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Boisé Vanilié, de la Montale - un parfum de vanilie sofisticat și profund, într-o compoziție unică, lemnos-aromatică.

Compoziție

Compozitie
piper, cedru, bergamota, vanilie, patchouli, tonka, lamaie, lavanda
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Boisé Vanillé