Montale Aoud Shiny Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Shiny Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Shiny Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 13%
100 ml
456RON

456,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1469 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 16.04.2021

Descriere Montale Aoud Shiny
Compoziție

Aoud Shiny, de la Montale, este un parfum unisex oriental, floral-lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit datorită pasiunii sale pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Shiny amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Shiny, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Aoud Shiny, de la Montale, cu aroma trandafirilor și a violetelor.

Apa de parfum Aoud Shiny prezintă strălucirea orbitoare a trandafirului bulgăresc și delicatețea frunzelor de violetă, completate de nagarmotha (ulei de chiparos), de lemnul de santal și de paciuli. Compoziția se bazează, desigur, pe lemnul de oud. Prospețimea trandafirului și tonurile de paciuli formează, în parfumul Aoud Shiny, de la Montale, o armonie interesantă între contraste. Petalele calde și dulci de violete, împreună cu acordul de chiparos conferă compoziției luminozitate și spirit.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum care combină elemente originale, într-un tot plin de viață, de senzualitate și de eleganță. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Shiny utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Aoud Shiny este, datorită complexității sale, potrivit pentru folosirea pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, în compoziții inedite. Parfumul Aoud Shiny este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Shiny, de culoarea lucioasă, roșu închis a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Aoud Shiny, de la Montale - trandafiri luminoși și violete delicate, într-o prelucrare originală a tematicii orientale a lemnului de oud.

Compoziție

Compozitie
trandafir, patchouli, frunze de violete, lemn de santal, agar, nagarmotha
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Shiny1