Montale Aoud Red Flowers

eau de parfum unisex 50 ml

Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Livrare gratuită
50 ml
318RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MNT1912 | 3 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 19.10.2018
ridicare personală
vineri, 19.10.2018
Montale Aoud Red Flowers
50 ml | 318RON

Descriere parfum Montale Aoud Red Flowers

Aoud Red Flowers, de la Montale este un parfum unisex oriental, floral-lemnos, cu note puternice de lemn prețios și de plante aromatice. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit datorită pasiunii sale pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Red Flowers amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Aoud Red Flowers, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Aoud Red Flowers, de la Montale, cu aroma de trandafiri și cu alte arome originale, picante și ierboase.

Parfumul Aoud Red Flowers reprezintă grandoarea florilor de gălbenele sau afrikaner, a lemnului de santal din Mysore, a lemnului de oud și a șofranului. Totul fiind desăvârșit de minunata notă de trandafiri. Aoud Red Flowers prezintă una dintre cele mai de succes combinații dintre est și vest: un amestec perfect între clasic și exotic.

Aoud Red Flowers, cu aspectul său catifelat, poartă delicat amprenta nostalgică a parfumurilor franceze clasice. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un parfum care realizează o apropiere fără precedent între Orient și Occident.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Red Flowers utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Aoud Red Flowers este potrivit pentru întregul an, dar este mai frapant în lunile mai reci. Această apă de parfum este potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară. Îi va atrage pentru totdeauna pe iubitorii combinației de clasic și exotic. Aoud Red Flowers este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Red Flowers, de frumoasa nuanță de roșu a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Aoud Red Flowers de la Montale - o reuniune sublimă a Orientului cu Occidentul.

Compoziție

Compozitie
agar, lemn de santal, sofran, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!