Montale Aoud Purple Rose

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Purple Rose eau de parfum unisex 100 ml
Reducere specială
420RON
Reducere 8%
100 ml
387RON

Cod: MNT03586 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 28.09.2018
ridicare personală
vineri, 28.09.2018
Montale Aoud Purple Rose
100 ml | 387RON

Descriere parfum Montale Aoud Purple Rose

Montale Aoud Purple Rose este un parfum unisex floral oriental, cu note puternice de trandafiri și de oud. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Purple Rose amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Aoud Purple Rose, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Montale Aoud Purple Rose cu aroma de trandafiri, într-o altă interpretare a acestui duo îndrăgit.

Minunata apă de parfum Aoud Purple Rose conține trandafiri rari, din soiul Taif, cultivați în apropierea Deșertului Arabiei. Aroma foarte proaspătă și sofisticată a acestor trandafiri se combină magic cu strălucitorul șofran, iar delicatețea sa subliniază luxul distinct al lemnului de oud. Această combinație magică este completată elegant de notele de lemn de santal, de ambră, de mosc și de piele.

Fermecătorul parfum Aoud Purple Rose delectează simțurile, iar aroma seducătoare îi aduce celui care-l folosește un strop de fericire, chiar și în zilele cele mai cenușii. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat astfel una dintre cele mai reușite combinații între aroma de oud și cea de trandafiri. 

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Purple Rose utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație senzualității, profunzimii și eleganței, Aoud Purple Rose este deosebit de potrivit în anotimpul rece, atât pentru zi, și cât pentru seară. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Purple Rose este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Purple Rose, de culoarea violet lucioasă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Purple Rose - o îmbinare magică a oud-ului, cu trandafirii și cu un strop de șofran.

Compoziție

Note baza
cihlimbar, mosc, piele
Note inima
agar, lemn de santal
Note varf
sofran, trandafir
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!

Meniu