Montale Aoud Lavender Eau de Parfum esantion unisex

Montale Aoud Lavender Eau de Parfum esantion unisex
Montale Aoud Lavender Eau de Parfum esantion unisex
Promoție
2 ml eșantion
6RON

Cod: MNT2280 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.01.2021

Descriere parfum Montale Aoud Lavender
Compoziție

Aoud Lavender este un parfum unisex floral oriental, cu note distinctive de lavandă și de lemn de oud. Aparține gamei brandului francez Montale, cunoscut pentru preferințele sale pentru parfumurile orientale și arăbești și pentru istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Lavender amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Parfumul Montale Aoud Lavender combină imaginativ lavanda cu nota de oud.

Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Aoud Lavender - și un favorit al lui Pierre Montale - este lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu aromă balsamică. Este cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Apa de parfum Montale Aoud Lavender combină efectul inconfundabil de lavandă proaspătă cu căldura mirodeniilor, cu strălucirea citricelor și cu delicatele atingeri florale. Toate acestea pe o bază armonioasă și senzuală. Parfumul Aoud Lavender debutează cu acorduri de lavandă, bergamotă, șofran și lămâie, iar în inimă înfloresc note de paciuli și note florale. Baza este dată de tonurile de ambră, oud, lemn de santal și mosc alb, cu note catifelate. Per ansamblu, impresia este de proaspăt, picant, catifelat, floral și lemnos.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un parfum în care se combină Orientul și Occidentul. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Lavender utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Montale Aoud Lavender este potrivit în special în anotimpurile de tranziție, primăvara și toamna, mai ales pentru seară. Va câștiga pentru totdeauna femeile și bărbații care iubesc parfumurile inedite, cu oud și cu lavandă. Aoud Lavender trebuie încercat, de asemenea, de toți cei care apreciază adevărata calitate și descoperă cu plăcere ceva nou.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Lavender, de culoarea mov strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Lavender - o combinație originală de lavandă și lemn de oud, într-un parfum floral oriental plin de viață.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavanda, bergamota, lamaie, sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, note florale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri pulverulente, cihlimbar, mosc, agar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Lavender