Montale Aoud Ever

eau de parfum unisex 100 ml

5×
Montale Aoud Ever eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Ever eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
525RON

Economisiți 22%
100 ml
410RON

Cod: MNT1465 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Montale Aoud Ever
100 ml | 410RON

Descriere parfum Montale Aoud Ever

Montale Aoud Ever este un parfum unisex, lemnos și aromatic, cu note puternice de oud și de citrice. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Ever amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a parfumului Ever, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Apa de parfum Aoud Ever cuprinde armonia lemnului nobil de oud, în combinație cu tonurile intense proaspete, aromatice și picante. La debut, lemnul de oud este completat de bergamotă, de lămâie și de mandarine. Inima parfumului Montale Aoud Ever combină esențe de vetiver, de lemn de santal, de paciuli și de piper. La finalul parfumului se dezvoltă notele persistente de piele, de chihlimbar cald (ambergris) și de boabe de tonka.

Aoud Ever este un cocktail fascinant de prospețime, rășină aromatică și acorduri lemnoase. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat o combinație magistral echilibrată de oud, lemn și piele. 

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Aoud Ever utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Datorită complexității și profunzimii sale, parfumul Aoud Ever se poate folosi în fiecare zi, pe tot parcursul anului, în orice moment al zilei sau al serii. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc oud-ul și notele proaspete, combinate într-un mod inedit. Parfumul Aoud Ever este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Ever, de culoarea metalizată, mov strălucitoare a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Ever - superba armonie a lemnului de oud, într-un cocktail de o prospețime picantă.

Compoziție

Note varf
agar, bergamota, lamaie, mandarina
Note inima
lemn de santal, patchouli, piper, vetiver
Note baza
ambra, piele, tonka
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Ever

Adaugă o nouă recenzie

3.0
5 Evaluare
3
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală