Montale Aoud Damascus Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Damascus Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Damascus Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
358RON

358,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1488 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Aoud Damascus
Compoziție

Montale Aoud Damascus este un parfum oriental unisex, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Damascus amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Aoud Damascus este o combinație fascinantă între lemnul sofisticat de oud și aroma ușor acidă a minunaților trandafiri de Damasc. În completare, tămâia și balsamul de gurjum îi conferă parfumului originalitate. Una dintre notele centrale ale parfumului Aoud Damascus, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, formează, în parfumul Montale Aoud Damascus, un duo cu trandafirul de Damasc.

Parfumul Aoud Damascus oferă o aromă simplă și, totodată, complexă. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat magistral combinația populară de oud, cu aroma dulce și profundă a trandafirului de Damasc. Cele două componente principale ale apei de parfum Aoud Damascus sunt însoțite de tămâie, de balsam de gurjum și de șofran.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Damascus conține ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație farmecului și profunzimii sale, parfumul Aoud Damascus este potrivit în orice moment al zilei, pe tot parcursul anului. Cel mai mult îi veți aprecia fațeta sa caldă în anotimpul rece. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Damascus este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Damascus, de culoarea mată, aurie metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Damascus - o odă pasională, la adresa trandafirului de Damasc.

Compoziție

Compozitie
trandafir, tamaie, sofranel, balsam de gurjun, agar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Damascus1