Montale Aoud Ambre Eau de Parfum unisex

3×
Montale Aoud Ambre Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Ambre Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1486 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Montale Aoud Ambre
Compoziție

Montale Aoud Ambre este un parfum oriental unisex deosebit de rafinat, cu o puternică notă de oud. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate acestui lemn prețios, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Ambre amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Aoud Ambre dezvoltă nota lemnului de oud, cunoscut sub mai multe denumiri. Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și “aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, este completat, în compoziția parfumului Aoud Ambre, de acorduri rășinoase și florale.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A combinat în mod magistral lemnul de oud cu fantastica ambră orientală, cu minunatul laudanum și cu senzualul trandafir. Aoud Ambre debutează cu etern splendida notă de oud, căreia i se adaugă pe parcurs toate acordurile senzualității.

Toate creațiile lui Pierre Montale utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație căldurii sale, parfumul Aoud Ambre este foarte potrivit pentru lunile reci ale anului, atât ziua, cât și seara. Va câștiga inimile acelor bărbați și femei care îndrăgesc parfumurile senzuale, mai ales combinația de oud și ambră, într-o formă inedită. Parfumul Aoud Ambre este recomandat și celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Ambre, de culoarea mată, auriu metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Ambre - o odă orientală adusă senzualității.

Compoziție

Compozitie
agar, galeopsis ladanum, cihlimbar, trandafir
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Ambre3