Montale Aoud Amber Roseeau de parfum unisex

2×
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
368RON

Cod: MNT1485 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descriere parfum Montale Aoud Amber Rose
Compoziție

Montale Aoud Amber Rose este un parfum unisex oriental, floral-lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Amber Rose amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Parfumul Aoud Amber Rose are un caracter în egală măsură tineresc și somptuos. Dezvoltă nota lemnului de oud, cunoscut sub mai multe denumiri. Lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă) oudh, este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, este completat original de notele de trandafiri.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat în mod inedit combinația populară între oud și aroma de trandafiri. Aceste două acorduri dominante sunt desăvârșite de lemnul de guaiac, de șofran, de grepfrut, de cedru și de moscul alb, care îi conferă parfumului o dinamică unică. Parfumul se deschide ca un trandafir sofisticat, cu un acord fumuriu, care se dezvoltă într-o aromă floral lemnoasă, cu o puternică notă de mosc. Treptat, parfumul capătă o tentă lemnoasă accentuată, cu un strop animalic.

Toate creațiile lui Pierre Montale utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Persistența, profunzimea și intensitatea parfumului Aoud Amber Rose îl fac potrivit pentru zi și pentru seară, mai ales primăvara. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc notele de oud și de trandafiri, combinate într-un mod inedit. Aoud Amber Rose este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Amber Rose, de culoarea trandafirie metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Amber Rose - o odă orientală, la logodna lemnului de oud cu trandafirul.

Compoziție

Compozitie
mosc alb, trandafir, lemn de guaiac, cedru, sofran, agar, grapefruit
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Amber Rose