Miu Miu Twist spray parfumat pentru par pentru femei

Miu Miu Twist spray parfumat pentru par pentru femei
Miu Miu Twist spray parfumat pentru par pentru femei
30 ml

Cod: MIU00128 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Miu Miu Twist

Vă place să vă parfumați părul? Dacă folosiți parfum obișnuit, riscați deshidratarea inutilă și perturbarea structurii părului. Încercați parfumul pentru păr Miu Miu Twist . Parfumează superb părul, fără a-l deteriora.

Caracteristici:

  • completează parfumul din aceeași linie
  • face plăcere oricărei femei

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Twist