Miu MiuTwist gel de duș pentru femei

Miu Miu Twist gel de duș pentru femei
Miu Miu Twist gel de duș pentru femei
200 ml

Cod: MIU00130 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Miu Miu Twist
Compoziție

Gelul de duș Miu Miu Twist este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.

Gelul de duș Miu Miu Twist completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Caracteristici:

  • creează o spumă abundentă

Cum se utilizează:
Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă.

Compoziție

Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Twist