Miu Miu Fleur d'Argent crema de maini pentru femei

Miu Miu Fleur d'Argent crema de maini pentru femei
Miu Miu Fleur d'Argent crema de maini pentru femei
75 ml
125RON

Cod: MIU00123 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descriere parfum Miu Miu Fleur d'Argent
Compoziție

De acum înainte, mâinile dvs. vor fi nu numai perfect revitalizate, ci și irezistibil parfumate. Crema parfumată pentru mâini Miu Miu Fleur d'Argent vă salvează pielea, iar parfumul său vă încântă simțurile.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește pielea
  • lasă pielea fină și netedă
  • completează parfumul din aceeași linie

Cum se utilizează:
Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție.

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Fleur d'Argent