Missoni Parfum Pour Homme after shave pentru bărbați

Missoni Parfum Pour Homme after shave pentru bărbați
Missoni Parfum Pour Homme after shave pentru bărbați
Economisiți
247RON

Economisiți 10%
100 ml
222RON

222,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MSO01597 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 15.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 15.04.2021

Descriere Missoni Parfum Pour Homme
Compoziție

Bărbieritul este mai ușor ca niciodată. Produsul pentru bărbierit Missoni Parfum Pour Homme este o combinație între o îngrijire luxoasă și parfumul dvs. preferat.

Caracteristici:

  • calmează pielea
  • completează parfumul din aceeași linie
  • face plăcere oricărui bărbat

Compoziție

Consistență
apă

Despre brand Missoni

Brandul italian Missoni este renumit pentru tricotajele sale cu modele variate și multicolore, datorită cărora a devenit cunoscut nu numai în Italia, ci și în întreaga lume. Iar parfumurile acestei luxoase case de modă sunt la fel de originale și de jucăușe ca și modelele sale.

Povestea brandului Missoni a început în anul 1953, când Ottavio și Rosita Missoni au deschis la Milano un magazin de tricotaje. Datorită modelelor originale în zigzag, în valuri și în dungi, creațiile de modă ale acestui brand italian se recunosc de la prima vedere. Primul parfum Missoni a fost lansat în anii 80, dar astăzi parfumurile originale Missoni nu se mai produc – în anul 2006, Missoni a demarat o cooperare cu Estée Lauder, în cadrul căreia au fost lansate noile parfumuri Missoni, reprezentând creațiile unor parfumieri celebri.

Printre cele mai populare parfumuri Missoni se numără apa de parfum pentru femei Missoni Missoni, cu o aromă încântătoare de fructe și de flori, apa de toaletă pentru femei Missoni Missoni, plină de flori delicate și parfumul bărbătesc, cu tonuri citric-aromatice, Missoni Wave.

Rating Missoni Parfum Pour Homme