Millefiori Natural Mango & Papaya

aroma difuzor cu rezervã 500 ml

Millefiori Natural Mango & Papaya aroma difuzor cu rezervã 500 ml
500 ml

Cod: MLF01193 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produse Millefiori acum cu 15% reducere. Pentru a beneficia de reducere folosiți codul promoțional mille15ro în coșul de cupărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.
Millefiori Natural Mango & Papaya
500 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Millefiori Natural Mango & Papaya

Difuzorul de aromă Millefiori Natural Mango & Papaya este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum de fructe

Cum se utilizează:
Se deschide capacul difuzorului de aromă și se toarnă conținutul în recipient. Parfumul difuzează treptat în atmosferă, prin bețișoarele introduse. Cu cât se introduc mai multe bețișoare în recipient, cu atât mai parfumată va fi încăperea. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Note varf
coacaze negre, grapefruit, piersica
Note inima
iasomie, lacramioare, trandafir
Note baza
cihlimbar, mosc, vanilie
Caracterul parfumurilor pentru casă
fructate

Rating Millefiori Natural Mango & Papaya

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!