Milk Shake Color Care

set cosmetice IV.

Milk Shake Color Care set cosmetice IV.
Milk Shake Color Care set cosmetice IV.
Milk Shake Color Care set cosmetice IV.
Promoție
Noutăți
set cosmetice IV.
85RON

Cod: MLK01808 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Moisturising Protective Shampoo For Colored Hair 300 ml + Nourishing Conditioner For Colored Hair 300 ml + Milky Bear 1 pc

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 17.12.2018
ridicare personală
luni, 17.12.2018
Milk Shake Color Care
set cosmetice IV. | 85RON

Caracteristici

set cosmetice
Efect
Hidratare, Protecția culorii
Tipuri de păr
par vopsit

Despre brand Milk Shake

Produsele profesionale de îngrijire a părului Milk Shake folosesc puterea naturii, pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și cele ale saloanelor profesionale. Produsele Milk Shake conțin o combinație unică de proteine din lapte și extracte de fructe, pentru a-i asigura părului hidratarea, regenerarea și forțe noi.

Brandul Milk Shake oferă o gamă completă de produse de calitate, care vor deveni preferatele dumneavoastră pentru a îmbunătăți și a menține frumusețea naturală a părului. Linia unică de produse Milk Shake a fost lansată de dinamicul brand italian z.one, fondat în 1999 de stilistul profesionist Ivano Panzeri.

Gama Milk Shake pentru îngrijirea părului este dezvoltată în laboratoarele proprii, care lucrează în strânsă colaborare cu renumite universități tehnice din Italia și din SUA. Gama Milk Shake pentru îngrijirea părului este un hit, nu numai în Italia, ci și în multe alte țări, din întreaga lume. În plus, toate produsele sunt ecologice.