Michael Jordan Jordan by Michael eau de cologne pentru bărbați

Michael Jordan Jordan by Michael eau de cologne pentru bărbați
Michael Jordan Jordan by Michael eau de cologne pentru bărbați
100 ml

Cod: MIJ0004 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Michael Jordan Jordan by Michael
Compoziție

Oferiți-vă puțină răcoare în zilele toride și nu numai. Apa de colonie pentru bărbați Michael Jordan Jordan by Michael vă învăluie într-un parfum radiant, cu tonuri citrice, care insuflă energie și înviorează simțurile.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum lemnos
  • pentru personalități dinamice, de lider
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
salvie, portocala, bergamota, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, cardamom, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stejar, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Michael Jordan


Perfum Michael Jordan | Michael Jordan este cel mai bun jucator de baschet din toate timpurile, o emblema a NBA-ului si detinator a doua titluri olimpice. S-a nascut in anul 1963 si va ramane in istorie datorita contributiei aduse sportului, contributie ce a avut ca si efect secundar o imagine pe care a stiut sa o foloseasca si in lumea afacerilor. Parfumurile Michael Jordan se recomanda persoanelor dinamice, ce isi propun si reusesc sa depaseasca orice obstacole.

Rating Michael Jordan Jordan by Michael